Oblazinjeno pohištvo

Oblazinjeno pohištvo se pojavlja v opremi pisarn bolj kot kdajkoli prej. V preteklosti smo običajno srečevali fotelje, enosede, dvosede in trosede oziroma sedežne garniture v direktorskih kabinetih, v avlah ob recepciji bank, hotelov, v čakalnicah in sprejemnicah, restavracijah in domovih za starejše.

Iz naše ponudbe

Sedežne garniture v pisarni

Proizvajalec ACTIU je v skladu z sodobnim trendi razvil več linij elementov oblazinjenega pohištva.

Oblazinjeno pohištvo LONGO je sistem modulov pisarniškega in oblazinjenega pohištva, ki jih je proizvajalec razvil kot nadgradnjo pisarniških miz in regalov tako, da se delovne površine z veznimi elementi podaljšujejo v sedežne garniture s poljubnim številom sedežev, mizic in cvetličnih korit in delujejo kot celota. Osnovni modul oblazinjenega pohištva je okvir iz ekstrudiranega aluminija, v katerega je vpeta mreža, okvir stoji na jeklenih nogah, barvanih v belo, srebrno ali črno. Sedežna blazina in hrbtni naslon sta ergonomsko oblikovana in tapecirana v blago v kvaliteti 100.000 Martindale, primerna za intenzivno uporabo in tako enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Sedežne garniture LONGO so modularne, lahko pa se pojavljaja kot posamezni enosed, dvosed in trosed z ročnimi opirali ali brez njih.

oblazinjeno pohištvo
sedežne garniture

Oblazinjeno pohištvo za sprostitev

S konceptom sodobne pisarne z večjim številom delovnih mest, ki se grupirajo ali ločujejo glede na naravo dela, se je pokazala potreba po kotičkih za sprostitev ali odmor z zanimivimi elementi oblazinjenega pohištva. Tak kotiček lahko izkoristimo tudi za krajši neformalen sestanek in kreativno razmišljanje znotraj skupine, ki dela skupaj na projektu.

V naši ponudbi boste našli zanimive sedežne garniture za pisarne. Sedežne garniture BEND so tabureji različnih oblik. V prostoru se poljubno sestavljajo v zanimive barvne konfiguracije.

BADMINTON je fotelj jajčaste oblike na enojni nogi in je kot tak zanimiv ikonični visoki fotelj. Omogoča izredno udobno sedenje in zasebnost, hkrati pa predstavlja akustični element v prostoru. Oblazinjeno pohištvo je lahko tapecirano enobarvno ali dvobarvno z laserskimi in okrasnimi šivi.

Fotelji NOOM so elementi oblazinjenega pohištva, ki lahko nastopajo sami ali v kombinaciji z drugim oblazinjenim pohištvom. Oblazinjena školjka omogoča udobno sedenje. Na izbiro so različne višine hrbtnih naslonov in podnožij.