Predelne stene

Predelne stene so samostoječe, lahko so samostojne ali pa se med seboj spenjajo in so različnih višin in širin. So lesene ali tapecirane v kvalitetno blago zanimivih barvnih odtenkov, ki se glede na barvni koncept navezujejo na oblazinjenje pisarniških stolov in pregrad na mizah.

Iz naše ponudbe

Predelne stene in pregrade za mizo

Sodobno poslovanje je povzročilo spremembe v zasnovi klasične pisarne z enim ali največ tremi ali štirimi delovnim mesti. Vse bolj se uveljavlja koncept odprte pisarne z velikim številom delovnih mest. Ta se združujejo ali razdvajajo glede na to, ali gre za individualno delo ali na primer timsko delo na projektu. Ko se projekt zaključi, se izvrši ustrezna prerazporeditev v skladu z novimi zadolžitvami, kar je znotraj večjega prostora veliko lažje izvesti. Seveda se pri tem vzporedno pojavljajo novi izzivi, ki jih je potrebno upoštevati pri opremljanju. Eden takih je vsekakor, kako zagotoviti zasebnost zaposlenim, saj se hrup širi po vsem prostoru in moti sodelavce pri delu. Rešitev predstavljajo predelne stene. Poznamo klasično izdelane predelne stene in akustične pregradne stene, ki zvok absorbirajo in ga tako v taki meri zmanjšujejo, da ni moteč za okolico.

Pregrade za mizo se pripenjajo na pisalne mize in običajno ločujejo dve ali več združenih delovnih mest na nivoju delovne površine. Višina takih pregrad je lahko od 33 cm do 50 cm. Lahko so opremljene z vodili, na katere se lahko obešajo različni koristni nosilci na primer za monitor, posodice za pisala, nosilec za odlaganje tekoče dokumentacije in podobno, tako da je delovna površina čim manj obremenjena. Oblazinjene pregrade za mizo vnašajo v prostor barvitost in jih običajno usklajujemo z oblazinjenimi delovnimi in konferenčnimi stoli ali drugim oblazinjenim pohištvom.

predelne stene
pregrade za mizo

Akustične pregrade za mizo

Oblazinjene akustične pregrade za mizo so izdelane iz materialov, katerih lastnost je absorpcija zvoka, ki predstavlja vedno večjo težavo v delovnem okolju. Poleg tega, da ločujejo delovna mesta med seboj, zmanjšujejo tudi moteč hrup iz okolja v pisarnah s številnimi delovnimi mesti. Takšen pristop izboljšuje počutje in delovno storilnost. Tudi te pregrade za mizo lahko opremimo z vodili za nosilce, ki jih uporabljamo za odlaganje in s tem razbremenjujemo delovno površino. Oblazinjene so primerne za pripenjanje kratkih sporočil z žebljički ali bucikami.

Izbiramo lahko med različnimi tipi blaga in barvnimi odtenki. Vzorci so našim strankam na ogled v našem razstavnem salonu.

Pregrade za mizo lahko po višini nadgradimo z delom v pleksi steklu, ki omogoča dodatno zaščito, vendar pa ne omejuje svetlobe. Nadgradnja je enostavna.