Predelne stene

Predelne stene so samostoječe, lahko so samostojne ali pa se med seboj spenjajo in so različnih višin in širin. So lesene ali tapecirane v kvalitetno blago zanimivih barvnih odtenkov, ki se glede na barvni koncept navezujejo na oblazinjenje pisarniških stolov in pregrad na mizah.

Klikni za ogled izdelkov

Predelne stene in pregrade za mizo

Sodobno poslovanje je povzročilo spremembe v zasnovi klasične pisarne z enim ali največ tremi ali štirimi delovnim mesti. Vse bolj se uveljavlja koncept odprte pisarne z velikim številom delovnih mest. Ta se združujejo ali razdvajajo glede na to, ali gre za individualno delo ali na primer timsko delo na projektu. Ko se projekt zaključi, se izvrši ustrezna prerazporeditev v skladu z novimi zadolžitvami, kar je znotraj večjega prostora veliko lažje izvesti. Seveda se pri tem vzporedno pojavljajo novi izzivi, ki jih je potrebno upoštevati pri opremljanju. Eden takih je vsekakor, kako zagotoviti zasebnost zaposlenim, saj se hrup širi po vsem prostoru in moti sodelavce pri delu. Rešitev predstavljajo predelne stene. Poznamo klasično izdelane predelne stene in akustične pregradne stene, ki zvok absorbirajo in ga tako v taki meri zmanjšujejo, da ni moteč za okolico.

Pregrade za mizo se pripenjajo na pisalne mize in običajno ločujejo dve ali več združenih delovnih mest na nivoju delovne površine. Višina takih pregrad je lahko od 33 cm do 50 cm. Pregrade za mizo so lahko opremljene z vodili, na katere se lahko obešajo različni koristni nosilci na primer za monitor, posodice za pisala, nosilec za odlaganje tekoče dokumentacije in podobno, tako da je delovna površina čim manj obremenjena.

predelne stene
Poglejte našo ponudbo
Pregradne stene, ki ne vsebujejo formaldehida

Pregradne stene, ki ne vsebujejo formaldehida

Iz naše ponudbe izpostavljamo predelne stene in pregradne stene proizvajalca ACTIU. Gre za modularni sistem delovnih površin s pregradnimi stenami, ki služijo istočasno kot predelne stene in pregrade ter podnožje pisalnim mizam. Delovne površine so trapezoidne oblike z izhodi za inštalacije in se s treh strani vpenjajo v pregradne stene. Na tak način lahko konfiguriramo poljubno število delovnih mest v obliki grozda, ki so vsa med seboj predeljena. Tako lahko večji prostor izkoristimo za postavitev optimalnega števila delovnih mest, kjer se zaposleni med seboj ne motijo. Že postavljeno konfiguracijo je mogoče kadarkoli spremeniti ali dopolniti z novimi delovnimi mesti. Pregradne stene so akustične in absorbirajo zvok iz okolice. Pregradne stene so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, proizvodnja pa je okolju prijazna. Vsebnost formaldehida je 0 %.

Galerija naše ponudbe