Barski stoli

Barski stoli so sicer dobili ime po točilnem pultu v barih, pivnicah in restavracijah, vendar pa jih najdemo tudi drugod kot na primer v podjetjih, kjer se uporabljajo kot konferenčni stoli k visokim konferenčnim mizam namenjenim za kratke sestanke in videokonference.

Iz naše ponudbe

Barski stoli, leseni ali kovinski

Barski stoli se v podjetju pojavljajo poleg visokih konferenčnih miz ali v priročnih jedilnicah za zaposlene. Najdemo jih tudi v kotičku za odmor ali doma, če smo si namesto klasične jedilne mize omislili visok jedilni pult in ob njega postavili set barskih stolov. Omislite si jih lahko tudi na vrtu ali terasi.

Za barske stole je značilno sedišče brez hrbtnega naslona ali z naslonom v obliki nizke školjke, iz materialov, kot so les, polipropilen, kovinska mreža in drugo. Stoli imajo sedišče, ki je lahko tudi višinsko nastavljivo, kadar je na enojni nogi, Lahko je tapecirano ali pa tudi ne. Podnožje je kovinsko v kromu ali barvano, lahko pa je tudi leseno, vsekakor pa ima prečko ali obroč za noge. Barski stoli morajo biti stabilni in trpežni.

barski stoli
delovni barski stoli

Barski stoli s poudarkom na udobju

Vsi naši barski stoli so zasnovani s poudarkom na udobju in ergonomiji. Ne glede na to, ali boste svoj čas preživljali ob hitrem zajtrku ali dolgem večernem klepetu, naši barski stoli vam zagotavljajo vrhunsko udobje. Ergonomske oblike sedežev in naslonjal ter kakovostni materiali poskrbijo za prijetno izkušnjo sedenja.

Pri izbiri barskih stolov stavimo na trajnost in kakovost. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki uporabljajo le najboljše materiale. Naši stoli so trpežni, enostavni za vzdrževanje in dolgotrajni, kar zagotavlja, da bodo dolgo časa ohranjali svojo privlačnost in funkcionalnost.

Naša kolekcija barskih stolov je primerna tako za domačo uporabo kot tudi za opremljanje restavracij, barov in drugih gostinskih prostorov. Zagotavljamo, da bodo naši stoli krasili vsak prostor s stilom. Obenem pa ohranjali svojo trpežnost tudi ob intenzivni uporabi.

Sodoben dizajn, ki sledi trendom

Zavedamo se, da se svet oblikovanja nenehno spreminja, zato sledimo najnovejšim trendom v opremljanju prostora. Naši stoli združujejo klasično eleganco s sodobnim pridihom, kar vam omogoča, da ustvarite prostor, ki je hkrati funkcionalen, udoben in moderen.

Preglejte našo celovito kolekcijo barskih stolov in poiščite popolno kombinacijo stila in udobja za vaš prostor. Spremenite vašo izkušnjo sedenja še danes z našimi vrhunskimi barskimi stoli!

Zanimivi delovni in barski stoli iz našega prodajnega programa so: NOOM, MIT, WHASS, SPACIO, EFIT in drugi, preverite pa še ponudbo naših pisarniških in konferenčnih stolov.