Barski stoli

Barski stoli so se včasih pojavljali bolj ali manj samo po gostinskih prostorih, kot so gostišča, restavracije, pivnice in bari, danes pa jih najdemo vse pogosteje v dnevnih prostorih, kuhinjah in jedilnicah in terasah. Barski stoli pa se uporabljajo tudi v podjetjih kot konferenčni stoli k visokim konferenčnim mizam namenjenim za kratke sestanke in videokonference.

Iz naše ponudbe

Barski stoli, leseni ali kovinski

Barski stoli se v podjetju pojavljajo poleg visokih konferenčnih miz ali v priročnih jedilnicah za zaposlene. Najdemo jih tudi v kotičkih za odmor. Doma si namesto klasične jedilne mize lahko omislimo visok jedilni pult in ob njega postavimo set barskih stolov. Določeni barski stoli so uporabni tudi na terasi ali balkonu.

Za barske stole je značilno sedišče brez hrbtnega naslona ali z naslonom v obliki nizke školjke, obstajajo pa tudi barski stoli z višjim hrbtnim naslonom. Barski stoli so običajno bolj modernih oblik in vedno zanimivo popestrijo prostor. Velikokrat so izdelani iz materialov, kot so: les, polipropilen, kovinska mreža in drugo. Lahko imajo oblazinjeno sedišče ali celotno školjko. Podnožje je bodisi kovinsko ali leseno, vedno pa ima prečko ali obroč na počivanje nog.

Barski stoli so višji od običajnih, navadnih stolov. V naši ponudbi imamo barske stole dveh višin:

  • primerne za podaljšane kuhinjske pulte višine 90 cm,

  • primerne za visoke mize višine 110 cm.

barski stoli
delovni barski stoli

Sodoben dizajn, ki sledi trendom

Vsi naši barski stoli so zasnovani s poudarkom na estetiki in funkcionalnosti ne glede na to, kje jih boste uporabljali. Pri izbiri barskih stolov stavimo na trajnost in kakovost. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki uporabljajo le najkvalitetnejše materiale. Naši stoli so trpežni in enostavni za vzdrževanje, kar zagotavlja, da bodo dolgo časa ohranjali svojo privlačnost in funkcionalnost.

Naša kolekcija barskih stolov je primerna tako za podjetja, domačo uporabo kot tudi za poslovne namene, kot je opremljanje restavracij, barov in drugih gostinskih prostorov. Zagotavljamo, da bodo naši stoli dali poseben poudarek prostoru, obenem pa ohranjali svojo trpežnost tudi ob intenzivni uporabi.

Zavedamo se, da se svet oblikovanja nenehno spreminja, zato sledimo najnovejšim trendom pri opremljanju prostora. Naši stoli združujejo klasično eleganco s sodobnim pridihom, kar vam omogoča, da ustvarite prostor, ki je hkrati funkcionalen, udoben in moderen. Preglejte našo celovito kolekcijo barskih stolov in poiščite popolno kombinacijo stila in udobja za vaš prostor. Spremenite vašo izkušnjo sedenja še danes z našimi vrhunskimi barskimi stoli!