Pisarniški stoli

Pisarniški stoli naj bodo iz kvalitetnih materialov, udobni in ergonomsko oblikovani, s stabilnim sediščem in dinamičnim hrbtnim naslonom, kar zmanjšuje utrujenost, stres in napetost, pozitivno pa vpliva na storilnost. Vodilna je misel, da zadovoljen uporabnik prispeva k uspešnosti podjetja.

Klikni za ogled izdelkov

Ergonomski stoli in pravilna drža

Investiranje v ergonomijo, da bi se posledično, kar se da najbolj, izognili okvaram hrbtenice zaradi nepravilne drže, je dandanes cilj pravilno naravnanega podjetja. Ergonomski stoli proizvajalca ACTIU se ponašajo s kvaliteto vgrajenih materialov, udobju in aktivni ergonomiji. Vodilo je pravilna podpora hrbtenici in interakcija pisarniškega stola in uporabnika.

Pri ustvarjanju direktorskega stola CRON je proizvajalec vzel za osnovo brezčasni design klasičnega pisarniškega stola. Nadgradil ga je z operativnimi in ergonomskimi komponentami in tako razvil več variant, kot so: direktorski pisarniški stoli v klasični in športni izvedbi z integrirano oporo za glavo, nekoliko nižji delovni stoli in konferenčni stoli za obiskovalce in sejno sobo. Pisarniški stoli imajo ergonomsko oblikovano sedišče iz lite pene na jekleni sredici, z zračnimi komorami in fleksibilnim zaobljenim sprednjim robom, prilagodljivo uporabniku v vseh smereh, sedež pa je nastavljiv po globini in višini. Visok hrbtni naslon je ergonomsko oblikovan in je prav tako izdelan iz lite pene brizgane na jekleno ogrodje. Ti stoli za pisarne imajo napredni sinhro mehanizem s štirimi nastavitvami gugalne funkcije in nastavitvijo napetosti hrbtnega naslona, ki se samodejno prilagaja uporabnikovi teži. Podnožje je iz poliranega ali barvanega aluminija. Kolesa so za občutljiva tla, na izbiro so tudi kolesa z zavoro in antistatična kolesa. Za tapeciranje z vidnimi okrasnimi šivi je uporabljeno blago kvalitete 100.000 Martindale. Fiksna ročna opirala iz aluminija imajo v zgornjem delu mehko polipropilensko oblogo.

pisarniški stoli
Klikni za ogled izdelkov
certifikat za ergonomski stoli za intenzivno uporabo 24/7

Pisarniški stoli za intenzivno uporabo

Pisarniški stoli FLEX, TNK in WINNER proizvajalca ACTIU imajo certifikat za intenzivno uporabo 24/7 oziroma ustrezajo standardom BS 5459.

Razvoju pisarniškega stola FLEX je botrovala zamisel o kar najbolj učinkoviti interaktivnosti med uporabnikom in stolom. Sedišče, ki je poenotena verzija inovacije ACTIU, je izdelano iz lite pene na jeklenem ogrodju, z zračnimi komorami in zaobljenim sprednjim robom. Novost, prav tako inovacija ACTIU, je napredni sinhro mehanizem z gugalno funkcijo z možnostjo izbire maksimalnega naklona v štirih pozicijah. Ima tudi funkcijo samodejnega prilagajanja napetosti hrbtnega naslona glede na težo uporabnika. Posebnost je samodejno prilagajanje sedišča in hrbtnega naslona gibanju uporabnika v vseh smereh. Hrbtni naslon z ledveno oporo ima ogrodje v polipropilenu ojačanem s steklenimi vlakni v vsebnosti 30 %. Polnilo je poliuretanska pena debeline 1 cm, oblazinjena v blago kvalitete 100.000 Martindale. Pisarniški stoli FLEX imajo ročna opirala, ki so nastavljiva po višini, širini in globini. Imajo mehko poliuretansko zgornjo oblogo.

Galerija naše ponudbe