Predalniki

Predalniki so ključen element organizacije in urejenosti v vsakem prostoru. Lahko so samostojni ali pa na kolesih, narejeni iz kovine ali leseni. Ne glede na to iz česa so izdelani in ali so na kolesih ali samostojni, vedno nudijo praktično rešitev za shranjevanje in urejanje različnih predmetov.

Iz naše ponudbe

Predalniki na kolesih

V sodobnem oblikovanju notranjih prostorov so predalniki na voljo v različnih materialih, barvah in stilih, s kolesi ali brez, kar omogoča, da se prilagodijo vašemu osebnemu okusu in obstoječemu dekorju. Kovinski predalniki običajno nimajo ročajev. V tem primeru je odpiranje s strani. Leseni so komplementarni element mizi in omaram ter sodobnega videza. Na voljo so v različnih barvnih obdelavah. Lahko imajo ročaje ali so brez njih. Različne velikosti predalov omogočajo shranjevanje predmetov, od pisarniških potrebščin do torbic.

Da bi ga kar se da najbolj izkoristili, je najbolje, da je postavljen v bližini mize. Tako bo vedno na dosegu rok, kar olajša organizacijo delovnega procesa. Vsi predalniki imajo tudi poseben vložek za pisala, kar omogoča, da so pisala in delovna površina mize urejena. S pravilno postavitvijo in izbiro primernega izdelka lahko ustvarite urejen in hkrati estetsko privlačen prostor.

Izdelani so iz materialov, ki so okolju in človeku prijazni in so popolnoma brez vsebnosti formaldehida.

predalniki s prirejeno blazino za sedenje
predalnik v lesu z ročaji
predalnik na kolesih

Uporaben kot samostojni element

Da bo delovno mesto popolno, mizi dodamo še predalnik. Če je na kolesih ga lahko prosto premikamo po prostoru, največkrat pa ga umaknemo pod mizo. Na določene lahko položimo posebno prirejeno blazino in ga občasno uporabimo kot nadomestilo konferenčnemu stolu. Predalniki v isti višini in globini mize se lahko uporabijo pri ravnih mizah kot tudi kotnih mizah. Pri ravnih mizah se takšna rešitev uporablja kot podaljšek mize oziroma odlagalne površine. Pri kotnih mizah pa lahko predstavlja del podnožja in omogoča kotni mizi stabilnost.

Namesto predalnika lahko uporabimo posebno nizko omarico na kolesih večjih dimenzij. Takšne nizke omare lahko kombiniramo s pisalno mizo. S tem pridobimo na odlagalni površini, pridobimo pa tudi prostor za shranjevanje. Lahko pa jo uporabimo kot samostojni element za postavitev printerja oziroma multifunkcijske enote.

Predalniki so prilagojeni tako, da na njih lahko namestimo posebne nastavke, ki lahko služijo kot dodaten odprti shranjevalni element za registratorje ali pa poseben za rastline prirejen element, ki omogoča, da delovno mesto popestrimo z zelenjem rastlin, ki v bližini delovnega mesta blagodejno vplivajo na počutje in poleg tega tudi čistijo zrak.

Proizvajalec ACTIU je poleg klasičnih pisarniških omar razvil več oblikovno zanimivih pisarniških regalov za vodstvena delovna mesta: LONGO, BLOCK in CUBIC. Vsi trije programi so po obdelavi kompatibilni z direktorskimi programi pisarniškega pohištva istega proizvajalca.

Vabljeni, da preverite še izbor naših pisarniških omar.