Svetila

Svetloba obdaja naš vsakdan in odpira vrata do lepot sveta okoli nas. Raznolikost intenzivnosti odtenkov in širine svetlobnih žarkov ne le osvetljuje, temveč tudi vpliva na našo predstavo okolja in usmerja naše občutke. Ključ do ustvarjanja dobrega počutja v prostoru je v veliki meri v premišljeni zasnovi razsvetljave. Na tak način svetila našim očem razkrivajo lepoto, ki nas obkroža in zapolnjuje prostore, v katerih živimo.

Iz naše ponudbe

Izbira svetila

Izbira je ključna odločitev pri oblikovanju prostora in ustvarjanju želenega vzdušja. S pravilno izbranim lahko poudarite estetiko, izboljšate funkcionalnost prostora in ustvarite prijetno ambientno razsvetljavo.

Pri izbiri je pomembno upoštevati več dejavnikov, vključno z namenom prostora, slogom notranje opreme, velikostjo prostora in osebnimi preferencami. Nudimo različne vrste le teh, kot so stropna svetila, stenska, talna ali namizne svetilke, ki omogočajo prilagodljivost pri oblikovanju osvetlitve.

Pred izbiro pravega svetila je pomembno, da se vprašamo, kaj si želimo:

  • tople ali hladne svetlobe,
  • razpršene ali usmerjene,
  • močne ali šibke.

Odgovori na ta vprašanja vam bodo pomagali pri izbiri  in tako omogočili vzpostavitev tistega pravega vzdušja v vašem domu in poslovnih prostorih, prostorih za odmor ali prostorih za neformalne sestanke. Pravilna izbira in postavitev v prostoru igra ključno vlogo pri nadaljnjem oblikovanju ambienta. Izberemo lahko:

  • stropna,
  • stenska in
  • samostoječa svetila

Vsaka postavitev luči daje posebno noto prostoru, spreminja njegov značaj in poudarja barvo sten in pohištva.

Stropna svetila BABEL
Samostoječa luč GRACE

Pomembnost svetlobe

Izbira najprimernejšega modela svetila je prav tako ključna za doseganje željenega učinka, saj le-ta hkrati združuje estetske in funkcionalne vidike. Kakovostni materiali in izvirne linije oblikovanja različnih modelov tako ustvarjajo dobro počutje in skupaj s pohištvom in ostalimi elementi v prostoru zaokrožujejo svojevrsten slog. Pomembno je, da se zlije z okoljem in poudarijo lepoto prostora.

Prava svetloba je tako bistvenega pomena za ureditev prostora. S tako svetlobo prostor zaživi, zato je izbira prave luči še kako pomembna. Naše luči s prefinjenim dizajnom ustvarjajo prijetno vzdušje v bivalnih prostorih. Vsaka iz naše ponudbe je zasnovano tako, da ustvarja edinstven ambient in na najboljši možni način osvetljuje prostor.

Naša trenodovska samostoječa svetila bodo pripomogle k bolj sproščenemu vzdušju v ambientu. Namizna bodo popestrila delovna mesta in domače pisarne in poskrbela za udobno delo brez naprezanja oči, viseča pa bodo ustvarila izvirno igro svetlobe. Z našimi izdelki si ustvarite svoj svet.