Zložljiva miza

Sodoben način poslovanja prinaša v poslovne prostore številne racionalne rešitve. Zložljiva miza se lahko uporablja kot posamezno delovno mesto ali v konfiguraciji več miz skupaj. Namesto konferenčne mize za večje sestanke, pogostitve ali predavanja lahko uporabimo več zložljivih miz skupaj.

Iz naše ponudbe

Zložljiva miza in zložljivi stoli

Zložljiva miza je nepogrešljiva v večnamenskih prostorih, kjer so mize le občasno v uporabi. Ko mize ne potrebujemo, zložimo kovinsko podnožje pod mizno ploščo. Mizo postavimo na za to namenjen voziček na kolesih, kamor lahko položimo do deset takih miz in jih odpeljemo v shrambo. Zložljiva miza in zložljivi stoli predstavljajo program PLEK, za katerega je proizvajalec ACTIU prejel prestižno mednarodno nagrado za oblikovanje, RED DOT.

Lahko pa se odločite za drugačen način zlaganja, pri katerem se mizna plošča postavi pokonci, pisalna miza pa tako zavzame precej manj prostora. Običajno je taka miza na kolesih z zavoro, tako da jo lahko poljubno premikamo ali zablokiramo. Tak primer je pri zložljivih mizah iz programa TRAMA proizvajalca ACTIU.

Zložljivi stoli se lahko zamenjajo z nakladalnimi stoli, ki se nalagajo eden na drugega, število zloženih stolov pa je odvisno od tipa stola. Naj tu izpostavimo super nakladalni stol WHASS, pri katerem je mogoče tako zložiti na za to namenjen voziček na kolesih do 30 stolov in jih odpeljati v shrambo.

zložljiva miza

Višinsko nastavljiva miza

Proizvajalec ACTIU je naredil še korak ali dva več. Zložljiva miza TALENT, pri kateri je aluminijasto podnožje konusno zasnovano in tako omogoča precej bolj racionalno zlaganje miz v prostoru. Obenem je zložljivo mizo nadgradil tako, da je višinsko nastavljiva s pomočjo plinskega dvižnika in jo lahko uporabljamo za delo stoje brez potrebe po dostopu do inštalacij. Mizno ploščo v pokončni legi pa uporabljamo kot tablo piši-briši. Robovi mizne plošče so zaobljeni in obdelani z gumo in tako odporni na udarce in poškodbe.

Izdelek TALENT proizvajalca ACTIU je izdelana iz kvalitetnih in okolju prijaznih materialov, vsebnost formaldehida 0 %.