Pisarniške omare

Pisarniške omare so zato nepogrešljiv element vsake delovne okolice, saj omogočajo sistematično shranjevanje dokumentov, pisarniškega materiala in drugih potrebščin. Iskanje optimalnih rešitev za organizacijo delovnega prostora je ključno za učinkovitost in udobje v pisarni.

Iz naše ponudbe

Pisarniške omare M

Organizacija pisarniških omar

Poleg funkcionalnosti imajo pisarniške omare pomembno vlogo pri oblikovanju pisarniškega prostora. Različne barve, oblike ročajev in stili omogočajo prilagajanje omare obstoječemu pohištvu in celotni estetiki pisarne.

Notranja organizacija pisarniških omar je ključnega pomena. Večpredstavne omare, opremljene s policami, predali in mesti za obešalnike, omogočajo optimalno razporeditev prostora za shranjevanje. Teleskopski predali in vgrajene varnostne funkcije pa zagotavljajo enostaven dostop do dokumentov in hkrati ohranjajo varnost občutljivih informacij.

S pravilno postavitvijo in izbiro primernih pisarniških omar lahko ustvarite urejeno in privlačno delovno okolje, ki spodbuja produktivnost in dobro počutje zaposlenih. Ne glede na velikost pisarne in individualne potrebe, so pisarniške omare ključnega pomena za organizacijo in urejenost delovnega prostora.

Preglejte še našo ponudbo predalnikov, kot doplnitev k omari.

Pisarniške omare brez formaldehida

Kljub digitalni dobi so pisarniške omare, pisarniški regali in predalnik še vedno močno prisotni v poslovnih prostorih, čeprav manj kot nekoč. Omara za fascikle se po višini prilagaja vrstam fasciklov, ki jih lahko sprejme. Omare so še vedno najpomembnejša oblika shranjevanja dokumentov zlasti iz naslova tekočega poslovanja. Poleg fasciklov se v pisarni za boljši pregled zaposleni poslužujejo visečih kartotek. Predali z visečimi kartotekami se tako pojavljajo v spodnjem delu omar, regalov in predalnikov. Omare so lahko kovinske ali iz lesa, lahko so odprte, polzaprte ali zaprte z vrati po vsej višini in opremljeni s ključavnicami in ročaji. Barvno so omare usklajene s pisalnimi mizami. Na izbiro so različni svetlejši in temnejši lesni dekorji. V zadnjem času, še zlasti v operativnih poslovnih prostorih, prevladujejo beli, sivi, temno sivi ali črni odtenki. Pogosto se pojavljajo v zanimivih trenutno modnih dinamičnih dvobarvnih kombinacijih, kot so: bela in siva, bela in antracitna ali črna in siva v kombinaciji z antracitno ali črno.

V velikih odprtih pisarnah z večjim številom delovnih mest lahko pisarniške omare uporabimo kot predelne elemente med posameznimi delovnimi mesti. V tem primeru imajo pisarniški regali in omare hrbtišča lepo obdelana. Na tak način imajo pisarniške omare poleg shranjevanja tudi funkcijo pregradnih sten.

Naj izpostavimo, da so pisarniške omare ter predalniki proizvajalcev ACTIU in QUADRIFOGLIO v skladu z najnovejšimi zapovedmi v branži na svetovnem trgu popolnoma brez vsebnosti formaldehida.

pisarniške omare
pisarniške omare Storage