Dvoranski stoli

Dvoranski stoli so ergonomsko oblikovani fotelji, ki se uporabljajo v gledališčih, kinodvoranah, kongresnih dvoranah, kulturnih domovih in drugih avditorijih. Skupna značilnost kvalitetnih dvoranskih stolov je, da so udobni in iz materialov za intenzivno uporabo.

Iz naše ponudbe

Dvoranski stoli za intenzivno uporabo

Dvoranski stoli morajo biti poleg tega, da so udobni in oblazinjeni v trpežno blago namenjeno za intenzivno uporabo, tapecirani v samougasljivo peno. Opremljeni so z ročnimi opirali, imeti morajo zaporedne številke, postavljajo se na kaskade ali poševnino in se pritrjujejo na podlago. Imajo sklopljiv sedež, da zloženi zavzamejo čim manj prostora in tako omogočajo proste prehode vzdolž vrst.

Predstavljamo dvoranske stole AUDIT proizvajalca ACTIU. Gre za družino dvoranskih stolov z več variantami pritrjevanja in sicer na kaskade z enojno ali dvojno nogo ali pa na poševnino z enojno nogo. Glede na obliko ima dvoranski stol AUDIT možnost sklapljanja sedeža ali pa sedeža in hrbtnega naslona obenem s pomočjo tihega mehanizma. Pri tem dvoranski stol v zloženi obliki zavzame minimalno prostora. AUDIT 10, AUDIT 20 in AUDIT 30 tako v sklopljeni obliki meri v globino 49 cm, AUDIT 50 pa le 31 cm. Gledališki stol ima jekleno ogrodje. Sedež in hrbtni naslon imata jekleno sredico, na katero je brizgana samougasljiva poliuretanska pena gostote 60 kg – 65 kg / m3, tapecirana v blago, ki ustreza zahtevam požarne varnosti, je v kvaliteti 100.000 Martindale in je namenjeno intenzivni uporabi 24/7. Na voljo je široka paleta različnih odtenkov blaga priznanega proizvajalca GABRIEL. Ročna opirala so lahko tapecirana ali v lesu in so pri varianti z dvojno nogo zaključena z nogico iz litega aluminija epoksi barvanega in so obenem tudi podnožje stola. Vanje lahko zložimo še priklopno mizico iz kompaktnega laminata debeline 13 mm v črni barvi. Dvoranske stole spenjamo v vrste tako, da si delijo ročna opirala. Dvoranske stole lahko postavljamo v loku ali v ravne vrste.

gledališki stol
dvoranski stoli