Pregradni paneli

Pregradni paneli so ena izmed učinkovitih rešitev za izboljšanje zvočne udobnosti in kakovosti prostora. Njihova glavna funkcija je zmanjšanje odboja zvoka ter absorpcija hrupa, kar lahko bistveno pripomore k ustvarjanju prijetnejšega in bolj produktivnega okolja. Pregradni akustični paneli so ena izmed učinkovitih rešitev za izboljšanje zvočne udobnosti in kakovosti prostora. Njihova glavna funkcija je zmanjšanje odboja zvoka ter absorpcija hrupa, kar lahko bistveno pripomore k ustvarjanju prijetnejšega in bolj produktivnega okolja.

Iz naše ponudbe

Pregradni paneli optimizirajo prostor

Pregradni paneli omogočajo razdelitev delovnega prostora na različne sektorje, kar je zlasti koristno v večjih odprtih prostorih ali pisarnah. S tem lahko ustvarite ločene dele za sestanke, individualno delo, skupinsko sodelovanje ali druge namene, kar povečuje produktivnost in organiziranost. Z namestitvijo pregradnih panelov lahko ustvarite območja z zasebnostjo, kar je pomembno za zaposlene, ki potrebujejo tišino in koncentracijo za opravljanje nalog. To zmanjšuje moteče dejavnike in omogoča boljše delovno okolje za vsakogar.

Pregradni paneli so opremljeni z akustičnimi lastnostmi, ki absorbirajo zvoke in zmanjšujejo hrup v prostoru. To je še posebej koristno v pisarnah z odprtim tlorisom, kjer lahko hrup moti produktivnost zaposlenih. Poleg svoje funkcionalnosti pri absorpciji zvoka, imajo pregradni paneli tudi velik vpliv na estetiko prostora. Na voljo so v različnih barvah, oblikah, vzorcih in dimenzijah, kar omogoča prilagajanje njihovega videza glede na potrebe in želje uporabnika. Z njihovo uporabo se lahko ustvari edinstven dizajn prostora ter se hkrati poveča njegova funkcionalnost in akustična učinkovitost. Vrhunski paneli bodo doplonili in izpopolnili vaš prostor.

pregradni paneli
pregradni paneli

Akustične pregrade za mizo

Pregradni paneli za mizo se pripenjajo na pisalne mize in običajno ločujejo dve ali več združenih delovnih mest na nivoju delovne površine. Višina takih pregrad je lahko od 33 cm do 50 cm.  Lahko so opremljene z vodili, na katere se lahko obešajo različni koristni nosilci. Na primer monitor, posodice za pisala, nosilec za odlaganje dokumentacije in podobno. Tako je delovna površina čim manj obremenjena. Oblazinjeni pregradni paneli za mizo vnašajo v prostor barvitost in jih običajno usklajujemo z oblazinjenimi delovnimi in konferenčnimi stoli ali drugim oblazinjenim pohištvom.

Oblazinjene akustične pregrade za mizo so izdelane iz materialov, katerih lastnost je absorpcija zvoka. Ta predstavlja vedno večjo težavo v delovnem okolju. Poleg tega, da pregradni paneli ločujejo delovna mesta med seboj, zmanjšujejo tudi moteč hrup iz okolja v pisarnah s številnimi delovnimi mesti. Takšen pristop izboljšuje počutje in delovno storilnost. Tudi ti pregradni paneli so lahko opremljeni z vodili za nosilce, ki jih uporabljamo za odlaganje in s tem razbremenjujemo delovno površino. Oblazinjene so primerne za pripenjanje kratkih sporočil z žebljički ali bucikami.

Izbiramo lahko med različnimi tipi blaga in barvnimi odtenki. Vzorci so našim strankam na ogled v našem razstavnem salonu.

Pregrade za mizo lahko po višini nadgradimo z delom v pleksi steklu, ki omogoča dodatno zaščito, vendar pa ne omejuje svetlobe. Nadgradnja je enostavna. Preverite našo ponudbo zaščitnih pregrad.