Konferenčne mize

Konferenčne mize so namenjene sestankom, njihova velikost pa je odvisna najprej od prostora, kjer se bodo nahajale, od števila udeležencev sestankov, oblike sejne mize in drugo, da bo imel vsak udeleženec sestanka dovolj prostora.

Iz naše ponudbe

Sejna miza z izhodi za inštalacije

Pri načrtovanju konferenčne mize za vaše podjetje moramo upoštevati več dejavnikov. To so: širina konferenčnega stola, oblika sejne mize, razporeditev konferenčnih stolov okoli nje, orientacija sejne mize glede na projekcijo projektov ali predstavitev in nenazadnje tip podnožja sejne mize. Tako lahko zagotovimo, da bo imel vsak udeleženec sestanka dovolj prostora za dostop in sedenje, prehodi pa bodo prosti.

Sejna miza ima lahko leseno podnožje ali pa je kovinsko v različnih obdelavah, kot na primer v kromu, epoksi barvano ali polirano. Priporočljivo je, da je oblika podnožja čim manj moteča za obiskovalce.

Sejna miza je opremljena z izhodi za inštalacije in nosilci za kable pod mizno ploščo, kjer je običajno tudi dostop do inštalacij iz tal.

konferenčne mize
sejna miza
konferenčne mize Dune visitarore

Konferenčne mize različnih oblik

Mizna plošča je lahko iz različnih materialov, kot so: kaljeno ali lepljeno steklo, furnirana iverna plošča ali iverna plošča oplemenitena z melaminsko folijo, visokotlačni in kompaktni laminat in drugo. Običajno je mizna plošča pri dolžinah do 220 cm iz enega kosa. Pri daljši sejni mizi pa je mizna plošča iz večjih segmentov na enotnem podnožju, njena dolžina pa je neomejena. Priporočljiva globina je med 100 in 160 cm, kar je seveda odvisno od prostora, ki je na voljo. Predvidenih dostopov do inštalacij in narave sestankov. Tudi oblike so različne: pravokotne, ovalne ali okrogle pa tudi nepravilnih oblik.

Mizna plošča in podnožje sejne mize sta usklajena z dekorjem ostalega pohištva v prostoru.

Višina sejne mize je običajno 74 cm, v zadnjem času pa so popularne tudi visoke konferenčne mize za štiri do pet udeležencev za hitre sestanke ali video konference ali pa višinsko nastavljive konferenčne mize, za katere postavimo barske stole ali pa sestanek opravimo stoje.

Sejna miza je v večnamenskih prostorih lahko sestavljena iz posameznih pisarniških miz. Običajno gre za zložljive mize, ki jih, če je potrebno, zložimo. Potem jih postavimo na poseben voziček in odpeljemo v shrambo. Enako lahko uporabimo zložljive mize na kolesih, pri katerih se mizne plošče postavijo pokonci in tako zavzamejo manj prostora, ko jih več ne potrebujemo.

Konferenčne mize Konferenčne mize Konferenčne mize Konferenčne mize