Stoli za čakalnice

Pravilno izbrani stoli za čakalnice so tisti, na katerih se obiskovalci čakalnic, predprostorov odvetniških in drugih pisarn, sprejemnih pisarn v zdravstvenih ustanovah in šolskih in univerzitetnih hodnikov počutijo čimbolj udobno. Sedeži so običajno v obliki ergonomsko oblikovanih školjk na enotnem podnožju, kar predstavlja manj ovir pri čiščenju tal.

Iz naše ponudbe

Ergonomsko oblikovani stoli za čakalnice

Stoli za čakalnice so običajno ergonomsko oblikovani, da so udobni in dobro podpirajo hrbtenico. Sedežni del je lahko netapeciran ali pa so le sedeži ali kompletne školjke tapecirani v kvalitetno blago. Enotno stabilno in trdno podnožje je lahko jekleno in barvano ali kromirano ali pa iz poliranega aluminija. Noge imajo možnost niveliranja. Posamezni sedež lahko zamenjamo z mizico za odlaganje. Lahko pa imajo stoli za čakalnice sedeže z integrirano mizico za odlaganje.

Pri intenzivni uporabi in velikemu pretoku uporabnikov svetujemo, da so stoli za čakalnice enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Za take primere velja priporočiti stole za čakalnice proizvajalca ACTIU, kot so: PASSPORT, TRANSIT, AVANT, URBAN, MIT, WHASS in SPACIO in proizvajalca QUADRIFOGLIO s proizvodi, kot so: COVE, CLUE in CAMPUS. Število sedežev posamezne sedežne klopi je odvisno od tipa klopi za čakalnice, običajno pa so na voljo klopi za čakalnice s tremi, štirimi ali več mestnih modulov.

Za potrebe zdravstva, kjer veljajo posebne zahteve, priporočamo sedeže za čakalnice MIT, URBAN, WHASS in SPACIO, saj ne zavzamejo veliko prostora, so udobni, primerni za intenzivno uporabo in enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

stoli za čakalnice
klopi za čakalnice

Klopi za čakalnice tudi za druge namene

Manjše sedežne klopi za čakalnice so uporabne tudi za ureditev kotičkov za odmor med delom, malico ali za neformalni sestanek. Cenovni razpon klopi za čakalnice je velik tako, da se je mogoče prilagoditi finančnim sredstvom, ki so na razpolago. Na voljo je raznolika izbira modnih barvnih odtenkov, tako da je mogoča zanimiva popestritev prostorov oziroma uskladitev sedežnih klopi z ostalo opremo in stavbnim pohištvom. Vsi stoli za čakalnice so izdelani iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, proizvodnja pa je okolju prijazna.

Izpostavljamo klop za čakalnice PASSPORT. Podnožje je sestavljeno iz nosilne konstrukcije izdelane iz ekstrudiranega aluminija, na katero se pripenjajo noge iz litega aluminija. Sedežni moduli so lahko iz lesene vezane plošče, jeklene perforirane pločevine ali poliuretana brizganega na jekleno sredico. Ročna opirala so opcija in sicer lahko zaključujejo klop ali pa vsak sedež posebej. Sedežni modul lahko nadomestimo z mizico, ki se lahko pojavi tudi kot dodatek na koncu klopi. Prednost sedežev za čakalnice je modularno sestavljanje v poljubne dolžine in število sedežev. Prav tako je mogoče sestaviti in povezati sedeže v dvojne klopi. Klopi za čakalnice PASSPORT imajo tudi možnost integriranih sedežev za invalidne osebe in so zlasti primerne za večje avle, letališča, železniške in avtobusne postaje.