Fotelji

Ekskluzivni fotelji, kjer se prefinjen dizajn sreča z vrhunskim udobjem. Naša strast do ustvarjanja prostorov, ki so estetsko dovršeni in obenem oaza sprostitve, se odraža v vsakem detajlu naše zbirke foteljev.

Iz naše ponudbe

Fotelji različnih stilov in materialov

Pri nas stavimo na trajnost in vrhunsko kakovost. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki uporabljajo najnovejše materiale in tehnologije. Naši fotelji so izdelani za dolgotrajno udobje in obstojnost, kar pomeni, da bodo ostali del vašega doma ali pisarne vrsto let. Fotelji proizvajalca ACTIU, so v skladu z sodobnim trendi razvili več linij elementov foteljev.

Fotelji LONGO so sistem modulov pisarniškega in oblazinjenega pohištva, ki jih je proizvajalec razvil kot nadgradnjo pisarniških miz in regalov tako, da se delovne površine z veznimi elementi podaljšujejo v sedežne garniture s poljubnim številom sedežev, mizic in cvetličnih korit in delujejo kot celota. Osnovni modul oblazinjenega pohištva je okvir iz ekstrudiranega aluminija, v katerega je vpeta mreža, okvir stoji na jeklenih nogah, barvanih v belo, srebrno ali črno.

Sedežna blazina in hrbtni naslon sta ergonomsko oblikovana in tapecirana v blago v kvaliteti 100.000 Martindale, primerna za intenzivno uporabo in tako enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Fotelji LONGO so modularni, lahko pa se pojavljaja kot posamezni enosed, dvosed in trosed z ročnimi opirali ali brez njih.

fotelji
fotelji

Oblazinjeno pohištvo za popolno sprostitev

Vsak fotelj je zasnovan z mislijo na udobje. Sedežne površine so oblikovane ergonomsko, naslonjala pa zagotavljajo optimalno podporo za sproščeno sedenje. Nudimo vam možnost prilagajanja foteljev glede na vaše individualne potrebe, da bo vsak trenutek preživet v njih nepozaben.

S konceptom sodobne pisarne z večjim številom delovnih mest, ki se grupirajo ali ločujejo glede na naravo dela, se je pokazala potreba po kotičkih za sprostitev ali odmor z zanimivimi elementi oblazinjenega pohištva. Tak kotiček lahko izkoristimo tudi za krajši neformalen sestanek in kreativno razmišljanje znotraj skupine, ki dela skupaj na projektu.

V naši ponudbi boste našli zanimive sedežne garniture za pisarne. Sedežne garniture BEND so fotelji in tabureji različnih oblik. V prostoru se poljubno sestavljajo v zanimive barvne konfiguracije.

Stoli BADMINTON so fotelji jajčaste oblike na enojni nogi in je kot tak zanimiv ikonični visoki fotelj. Omogoča izredno udobno sedenje in zasebnost, hkrati pa predstavlja akustični element v prostoru. Oblazinjeno pohištvo je lahko tapecirano enobarvno ali dvobarvno z laserskimi in okrasnimi šivi.

Fotelji NOOM so elementi oblazinjenega pohištva, ki lahko nastopajo sami ali v kombinaciji z drugim oblazinjenim pohištvom. Oblazinjena školjka omogoča udobno sedenje. Na izbiro so različne višine hrbtnih naslonov in podnožij.