Pisarniške mize

Naše pisarniške mize so oblikovane z namenom zagotoviti funkcionalnost, udobje in estetski videz. Njihova ponudba vključuje različne modele, ki zadovoljujejo različne potrebe in okuse uporabnikov. Osnova delovnih mest so mize, ki jim dodamo še predalnik in morda omaro. Če na mizo postavimo računalnik, za mizo pa pisarniški stol, lahko začnemo z delom. Sliši se enostavno, vendar ni, če želimo upoštevati nasvete za vzpostavitev pametne pisarne, kjer bomo lahko produktivni in kreativni. Mize so izdelane z okolju prijaznimi materiali in tako niso le elegantne ampak tudi trajnostne. Za pravo odločitev, katera miza bo še izboljšala vašo produktivnost in učinkovitost, vam bomo pri nas strokovno svetovali.

Iz naše ponudbe

Pisarniške mize različnih oblik

Če vzamemo za izhodišče mize, ki jih sestavljajo mizne plošče in podnožja, lahko ugotavljamo, da že pri teh dveh sestavnih elementih naletimo na veliko število variant. Pisarniške mize so različnih oblik: pravokotne, kotne, zaobljene in nepravilnih oblik. Mizne plošče so lahko različnih dimenzij in debelin in iz raznovrstnih materialov: masivni les, furnirane iverne plošče, z melaminsko folijo oplemenitene iverne plošče, kompaktni laminat in drugo. Mizna plošča mize ima lahko izhode za inštalacije v obliki okroglih rozet s pokrovom ali pa poglobljenih kaset z loputo. Pod mize se lahko pritrdijo nosilci ali košare za kable in sprednje pregrade. Na mizno ploščo se lahko pritrjujejo mizne pregrade, tapecirane v kvalitetno blago in akustične ali pa v lesu v usklajeni barvni obdelavi.
Podnožje mize je lahko iz oplemenitene iverne plošče, iz profilov iz masivnega lesa ali pa kovinsko, oblikovano iz jeklenih profilov različnih dimenzij in debelin in obdelano v različne barvne obdelave, kot na primer srebrna, antracitna, bela in črna pa tudi v videzu lesnega dekorja. Podnožje pisarniške mize je lahko tudi iz barvanega ali iz poliranega aluminija. Noge imajo čepe z možnostjo niveliranja.
Kovinske noge mize lahko v enem delu nadomestimo s predalnikom ali z omarico, na katero se opira mizna plošča. Taka omarica nadomešča klasični predalnik in podaljšuje odlagalno površino in ima dostop do inštalacij.

pisarniške mize

Ključni vidiki pri izbiri mize

Pisarniške mize so namenjene uporabi v pisarnah in drugih delovnih prostorih ter so običajno zasnovane tako, da omogočajo učinkovito delo. Obstaja veliko različnih vrst pisarniških miz, ki se razlikujejo glede na obliko, velikost, material in funkcionalnosti.

Nekaj ključnih vidikov, ki jih je dobro upoštevati pri izbiri pisarniške mize:

Izberite mizo, ki je dovolj prostorna za vaše potrebe. Pomembno je, da ima dovolj prostora za vaš računalnik, dokumente in druge delovne pripomočke. Mize so lahko pravokotne, ovalne, kotne ali celo nestandardne oblike. Izbira oblike je odvisna od razporeditve prostora in osebnih preferenc. Če potrebujete dodaten prostor za shranjevanje, izberite mizo z vgrajenimi predali, policami ali drugimi shranjevalnimi rešitvami. Izbira mize naj bo v skladu z dizajnom in slogom vaše pisarne. Lahko izberete sodoben, klasičen, industrijski ali druge stil, ki ustrezajo vašemu okusu.

Pri izbiri je pomembno upoštevati vaše individualne potrebe in preference glede na specifičnosti vašega delovnega okolja.

Preverite tudi našo ponudbo pisalnih miz.